Marjoleine Jansen
Persoonlijke ambitie

De manier waarop ik werk heeft parallellen met mijn persoonlijke leven.
Ik hou erg van koken. Het creëren, iets laten ontstaan met dat wat voorhanden is, werkt in feite ook op eenzelfde manier bij groei- en ontwikkeling. Samen creëren we iets dat passend is bij wat er nodig is.

 

Dat gaat zeker niet vanzelf. Het vraagt ook om een werkelijke gedragsverandering. Om dit te bewerkstelligen is discipline en training gewenst. Persoonlijk heb ik dat ook nodig om mijn hardloopambities waar te maken. Stap voor stap ergens naartoe werken. Dat gaat met vallen en opstaan.

 

Wiss, E. (2020) Socrates op Sneakers (p.82)
Professionele ambitie

Ik wil graag betekenisvol werk doen, door toegevoegde waarde te creëren, leveren en verzilveren zodat organisaties zich blijven ontwikkelen.
Ik zie organisatieontwikkeling als een proces van het naar de oppervlakte brengen van impliciete gedragspatronen die de ontwikkeling bevorderen of in de weg staan.
Ik wil bijdragen aan een werkelijke transitie waarbij de diepte en breedte vooraf goed in beeld wordt gebracht. Mijn overtuiging is om alleen dàt te doen wat nodig is en intact te houden wat werkt.
Ik werk vanuit een evidence based perspectief en heb een basishouding die zich laat omschrijven als systeem-psychodynamisch. Mijn waarheid is dat de sociale psychologie bij elke verandering een rol speelt; dat deze kijk op de werkelijkheid van cruciaal belang is om het proces van leren en ontwikkelen te kunnen doorgronden waarbij ik mijzelf als interventie instrument meeneem en inzet.

MarjoleineJansen_logo

Marjoleine Jansen | Organisatie BIO_loog

06 – 54 22 44 75

[email protected]

Gevestigd in Amsterdam

CV Marjoleine JansenLinkedin
WEBSITE DOOR VOGELPOEL ICT SERVICE